top of page

Personvern

Ved å benytte vårt web-kontaktskjema, vil informasjonen du skriver bli lagret, sammen med adressen den ble sendt fra og tidspunktet det ble sendt. Informasjonen er nødvendig for å kunne besvare din henvendelse.

Informasjonen som sendes beskyttes gjennom kryptert server (https)

Informasjonen vi mottar når du kontakter oss via kontaktskjemaet blir lagret som dokumentasjon på at vi kan sende deg epost eller ringe deg dersom du har oppgitt en epostadresse eller telefonnummer. Epostadresse og telefonnummer vil bare bli brukt til relevant korrespondanse, det vil ikke bli brukt til annen markedsføring (som nyhetsbrev mm.) Din epostadresse vil heller ikke bli delt med tredjepart.

Epostadressen vil bare bli brukt til relevant korrespondanse, det vil ikke bli brukt til annen markedsføring (som nyhetsbrev mm.) Din epostadresse vil heller ikke bli delt med tredjepart.

Ved å benytte vårt kontaktskjema samtykker du til at vi lagrer og behandler disse opplysningene.

Du kan be om kopi av eventuell informasjon vi har om deg, og be om denne informasjonen slettes.

Henvendelse kan gjøres direkte til selskapet ved å kontakte oss enten skriftlig eller pr.epost.

Vær oppmerksom på at vi kan måtte etterspørre ekstra informasjon for å bekrefte din identitet.

Dersom du mener at er i strid med norske personvernregler, har du rett til å klage inn til Datatilsynet.

Informasjonskapsler

Vi benytter oss av noe som heter «informasjonskapsler» («cookies» på engelsk).

Informasjonskapsler er små tekstfiler som sendes til nettleseren, som brukes for å lagre

informasjon om deg midlertidig på din på datamaskin, smarttelefon eller nettbrett.

Vi benytter tredjeparts informasjonskapsler på våre nettsider, gjennom vår bruk av Google

Analytics. Det er et verktøy som registrerer hvilke sider du besøker på vårt nettsted, og den samlede statistikken fra våre brukere kan brukes av oss for å endre og tilpasse produktet vårt for best mulig brukeropplevelse.

Noen informasjonskapsler og andre teknologier bidrar til at nettsteder og apper forstår hvordan besøkende bruker tjenestene deres. Google Analytics bruker for eksempel et sett med informasjonskapsler for å samle inn informasjon og rapportere statistikk om nettstedbruk, uten at enkeltbesøkende identifiseres for Google. «_ga», den primære informasjonskapselen som brukes av Google Analytics, lar tjenester skille besøkende fra hverandre og varer i 2 år. Alle nettsteder som implementerer Google Analytics, inkludert

Google-tjenester, bruker «_ga»-informasjonskapselen. Hver enkelt «_ga»-informasjonskapsel er unik for det spesifikke området, så den kan ikke brukes til å spore en spesifikk bruker eller nettleser på urelaterte nettsteder.

Hvordan skrur man av informasjonskapsler?

Det er nettleseren din som gir oss tillatelse til å benytte oss av informasjonskapsler, og det er derfor den som må stilles inn for å skru av denne oppførselen dersom du ønsker det.

Hvordan nettleseren stilles inn avhenger av hvilken nettleser du benytter. Om du ønsker mer informasjon om hvordan du håndterer og skrur av informasjonskapsler, kan du besøke denne siden

bottom of page